MakerPoint Dental Solutions

MakerPoint biedt een breed scala aan producten voor de dentale industrie, 3D printers, scanners, materialen en software. Bij MakerPoint bieden wij het totaalpakket om digitale fabricage toe te passen binnen uw bedrijf.

3D printers - Hoog precisie 3D printen voor dentale laboratoria of praktijken

MakerPoint levert twee 3D printers die goed inzetbaar zijn voor dentale toepassingen. De Formlabs Form 2 en de Moonray S en D 3D printers printen met hoge kwaliteiten en materialen die speciaal zijn gemaakt voor dentale toepassingen.
Onze 3D printers maken 3D printen met hoge precisie toegankelijk voor alle dentale bedrijven. Of u nu een tandartsenpraktijk heeft, een klein of groot dentaal laboratorium, het kleine formaat en de gunstig geprijsde materialen betekenen een korte terugverdientijd en de vrijheid om uw productie op te schalen als uw behoefte groeit.

Formlabs Form 2

De Form 2 is de populairste desktop SLA printer op de markt. De printer is eenvoudig in gebruik en levert daarnaast uitstekend resultaat als het gaat om print kwaliteit en gebruiksgemak.
In combinatie met de speciaal ontwikkelde dentale materialen van Formlabs is de printer een aanwinst binnen elk bedrijf.

Op de site van Formlabs vindt u nog veel meer informatie.

 

MoonRay S en D

Net als de Form 2 leveren de MoonRay 3D printers zeer hoogwaardige kwaliteit. De printers zijn zelfs nog nauwkeuriger dan de Form 2 door hun speciaal ontwikkelde DLP belichtingssysteem. De MoonRay printers werken met de dentale resins van NextDent, hoogwaardige materialen speciaal ontwikkeld voor de dentale industrie.Waarom kiezen voor een Formlabs of MoonRay 3D printer in de dentale markt?
 • Hoge precisie
 • Eenvoudige, intuitieve software
 • Een groeiende range van dentale materialen
 • Zeer guntige prijs

3D scanners

De dentale 3D scanners van Shining3D zijn speciaal ontwikkeld voor de dentale industrie. In combinatie met een 3D printer stellen ze u in staat om productie en ontwikkeling in eigen hand te nemen. De scanners komen met de juiste houders om eenvoudig en nauwkeurig te kunnen scannen.

Waarom kiezen voor een Dentale 3D scanner van Shining3D?

 • Hoge precisie
 • Speciaal ontwikkeld voor de dentale markt
 • Bijgevoegde houders
 • Zeer gunstige prijs

 

Software

In combinatie met de 3D Scanners van Shining3D levert MakerPoint de software van ExoCAD, een complete oplossing voor de dentale markt.


Waarom kiezen Dentale klanten voor MakerPoint?

 • MakerPoint heeft ruime ervaring in de dentale markt
 • MakerPoint is premium reseller van de verkochte merken
MakerPoint medewerkers zijn opgeleid door onze leveranciers voor het geven van het beste advies en support.
 • MakerPoint heeft een eigen technische dienst voor onderhoud en reparatie
Onze producten bewijzen snel hun waarde en zijn snel onmisbaar. Het is dus belangrijk dat ze probleemloos blijven functioneren. MakerPoint kan u volledig ontzorgen door goed onderhoud en indien nodig snelle reparatie.


FORM 2 3D PRINTERMOONRAY 3D PRINTERSSHINING3D DENTAL SCANNERSCOME TO OUR STORES

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x