Training

Personal training: Vrije coaching in een onderwerp naar keuze
Individueel of tot 3 personen
Kosten: €95,00 excl BTW per uur, minimaal 1 uur
Locatie: MakerPoint Store (meerdere vestigingen)

Groepstraining: bedrijfsmatige training in een specifieke context naar keuze
Tot 8 personen
Kosten: €95,00 excl BTW per uur, minimaal 2 uur. Op locatie plus € 0,55 p/km, 
Locatie: MakerPoint Store (meerdere vestigingen) of op locatie

3DEMO: Insipiratiesessie
Voor 8 tot 50 personen
Kosten: €75,00 excl BTW per uur, minimaal 2 uur. Op locatie plus € 0,55 p/km
Locatie: MakerPoint Experience Store (meerdere vestigingen) of op locatie
 

Personal training

Onze trainingen zijn gebaseerd op een persoonlijke aanpak, omdat iedere deelnemer andere capaciteiten en leerdoelen heeft. Daarom geven wij individuele begeleiding in plaats van klassikale lessen, met als resultaat een sneller en effectiever leerproces met meer diepgang.

We kiezen namelijk op basis van je persoonlijke behoeften/ambities samen een onderwerp wat het beste bij past bij je doelstellingen (bijvoorbeeld een specifieke machine of software pakket), en helpen je dan éen-op-éen daar mee aan de slag te gaan of je kennis naar een hoger niveau te tillen - en dan ook echt op je eigen tempo.

We rekenen hiervoor € 95,00 per uur (minimaal 1 uur). Voor particulieren vindt de training altijd plaats in één van de MakerPoint Stores. Voor bedrijven is training ook mogelijk op locatie (voor € 0,55 p/km).
 

Groepstraining

Voor groepen in een professionele context is er ook mogelijkheid tot training van groepen tot 8 personen. Hierin kunnen wij een demonstratie en instructie geven over het gebruik van een specifieke machine of software, en vragen beantwoorden.

Waar de personal coaching qua onderwerp een hele vrije benadering met zich meebrengt is zo’n groepstraining wel altijd gericht op een specifieke context en/of toepassing, die we dan van te voren even overleggen.

De kosten van een groepstraining zijn € 95,00 excl BTW per uur, met een minimum van 2 uur. Dit kan in één van de MakerPoint Experience Stores, of op locatie voor € 0,55 p/km.

 

3DEMO

Naast trainingen verzorgt MakerPoint ook 3DEMO’s op maat; inspirerende presentaties voor grotere groepen.

Tijdens een 3DEMO gaan we in op de ontwikkeling van desktop 3D printing en de mogelijkheden op industriëel niveau, aangevuld met inspirerende toepassingen op vlakken als fashion, food, medicine, architecture, home, etc. Als u een specifiek thema prefereert valt dat natuurlijk altijd te overleggen. Daarnaast wordt er een 3D printer live gedemonstreerd met een ontwerp dat aansluit op de context.

Een 3DEMO kost eveneens € 75,00 excl BTW per uur, en op locatie € 0,55 p/km.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze vestigingen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x