MakerPoint Design Service

Bij MakerPoint helpen we organisaties op weg in de wereld van 3D Printing, 3D Scanning en Laser Cutting / Engraving. Op basis van onze brede expertise en jarenlange ervaringsdeskundigheid kunnen we in een kort bezoek (of uitgebreid gesprek) altijd aanknopingspunten vinden voor procesoptimalisatie, wanneer we onze kennis van deze digitale productiemethodes koppelen aan uw specifieke context. Dit advies bieden we aan in de vorm van een Quick Scan, met als eindproduct een rapport van de ontwikkelingen in uw sector, en mogelijke toepassingen in uw expliciete bedrijfskader - van huidige mogelijkheden tot lange termijn innovatie.

QUICKSCAN: bezoek van 2 uur, trendrapport en innovatieadvies: € 450.00 ex BTW (+ km-vergoeding €0.55/km)

Waar de relevantie van deze technologiën voor steeds meer sectoren wordt bewezen, blijven veel bedrijven toch afwachtend wanneer zij geen expertise in huis hebben om zelf (3D) CAD tekeningen te maken. In onderzoek naar de mogelijkheden van nieuwe ontwikkel- / productiemethodes kunt u de eerste ontwerpen (en prototype productie) bij ons uitbesteden, zodat we samen kunnen ondervinden wat het meest toepasselijke vervolgtraject is in uw specifieke context. Dit kan leiden tot een advies over de aanschaf van een eigen machine / ontwerpsoftware of wellicht een (groeps)training voor uw personeel. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het ontwerpwerk te blijven uitbesteden, en bieden wij u in dat geval graag een kwantumkorting aan.

DESIGN SERVICE: € 75.00 p/u ex BTW.

Naast een benadering vanuit willekeurige context biedt MakerPoint ook design services gebaseerd op persoonlijke expertise van onze Maker Guides. Hieronder een overzicht:

Marloes Homburg: Product Design 
Als het aankomt op productontwerp en digitale productie brengen we u graag in contact met Marloes; kersvers afgestudeerd Master in Industrial Design. Ze kan u in enkele snelle iteraties helpen van idee tot eerste concepten, tot een functioneel prototype - met een agile design benadering die haar concurrentie ver achter zich laat. Intelligente producten zijn de toekomst van design, en met haar achtergrond in (Arduino) programmering kan Marloes u helpen het maximale uit die kans te halen.

Luca Sabbatini: Jewellery Design 
Luca is een ware artiest als het gaat om 3D sculpting. Hij is een meester in organische vormen, en heeft een indrukwekkende reputatie in het ontwerp van sierraden voor Nederlandse en Italiaanse juweliers. Samen met zijn partners heeft hij een catalogus ontwikkeld die u de kans geeft om zich te abonneren voor toegang tot honderden 3D ontwerpen van ringen en hangers - die hij graag voor u herschaalt of bewerkt tegen een kleine vergoeding.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x