BRM Portaal Lasers


Ook voor de Portaallasers geldt dat precisie, gebruiksgemak en de uitgebreide mogelijkheden de belangrijkste kenmerken zijn. Het grote verschil t.o.v. de gesloten tafelmodellen is uiteraard het beschikbare werkgebied. Waar de CO2 lasers met klep beperkt zijn tot een tafelgrootte van maximaal 100x160cm, bestaat er op portaalmachines de mogelijkheid om werkstukken tot 150x300cm te bewerken.

De belangrijkste vraag die hier dan ook gesteld dient te worden is: Heb ik deze grotere tafelmaten vanaf 130x250cm nodig voor mijn bewerking? Is dit het geval, dan zijn onderstaande modellen geschikt voor u.

Afhankelijk van de materiaalsoort, grootte en dikte, kan vervolgens de geschikte machine bepaald worden. Bij BRM hebben wij ervoor gekozen om het maximale werkgebied in de machinenaam te verwerken en daarnaast de machines met standaard vermogens uit te voeren gebaseerd op de ervaring die wij inmiddels hebben in de markt.

Hieronder vindt u dan ook een overzicht van de verschillende modellen. Voor meer informatie over een specifiek model en de toebehoren, kunt u via de aangegeven link "Details" naar de machinepagina.

Typen Portaal lasers

BRM 130250 vanaf € 15.950,- excl. BTW Details
BRM 150300 vanaf € 19.950,- excl. BTW Details

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x