BRM Fiberlaser 20 Watt

De BRM Fiberlaser heeft een lange levensduur, hoge betrouwbaarheid en is energiebesparend. Fiberlasers worden vaak op grote schaal gebruikt voor materialen waar hoge eisen aan gesteld worden, zoals mobiele telefoons, sieraden, horloges en vele andere toepassingen. Tevens kunnen ze prachtige foto’s op de oppervlakken van metaal en kunststof graveren, waarbij de snelheid van de markering is 3 – 12 keer van de snelheid van traditionele eerste generatie CO2 lasers en tweede generatie halfgeleider markeerdraad machines is. Resultaat: Lage kostprijs per markering.

Daarnaast een gebruiksvriendelijke bediening en een laag bruto-elektriciteitsverbruik van minder dan 500W. Slechts 1/10 van het gebruik van een onderhoudsgevoelige YAG laser.

Verder vrijwel vrij van onderhoud, wat het met de lange levensduur en hoge markeringssnelheid een enorm geschikte machine maakt voor elke werkomgeving.

De software support files zoals Coreldraw, AutoCAD, Photoshop en PLT, PCX, DXF, BMP, SHX of TTF kunnen rechtstreeks opgenomen worden. Tevens beschikt het standaard over een automatische doortellingsfunctie voor reeksen, batchnummers, QR codes, data en barcodes.

Prijs

€ 17.950,- excl. BTWSpecificaties BRM Fiberlaser 20 Watt

  • 20W Vermogen
  • 170x170 Werkgebied
  • Automatische deur
  • Geïntegreerde Windows pc
Detailfoto's FiberlaserU maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x