Ultimaker lanceert Ultimaker Essentials en Ultimaker 3D Printing Academy

Ultimaker lanceert Ultimaker Essentials en Ultimaker 3D Printing Academy

Ultimaker heeft twee nieuwe producten gelanceerd: Ultimaker Essentials, voor professionele integratie van 3D printen in grotere organisaties met o.a. professionele software beheermogelijkheden voor IT afdelingen en voldoend aan IT security standaarden. En de Ultimaker 3D Printing Academy, een E-learning platform voor bezitters van Ultimaker printers.

Met Ultimaker Essentials worden organisaties ondersteund in het professioneel toepassen van 3D printen. het Open Source karakter van de slicing software Cura zorgt voor uitdagingen bij IT professionals op het gebied van security. Met Ultimaker Cura Enterprise voldoet de software aan de IT standaarden en wordt distributie en management eenvoudig voor IT professionals. Zo kunnen nieuwe releases centraal worden uitgerold in plaats van individueel per workstation, zoals nu het geval is. De Cura Marketplace wordt afgebakend en gecontroleerd om aan de veiligheidseisen te voldoen. 

 

Ook wordt organisation-level cloud management mogelijk met Ultimaker Essentials, zodat de Ultimaker Digital Factory centraal beheerd en kan worden. Daarnaast is een speciale support desk opgezet om professionals te helpen bij de implementatie van de software binnen de organisatie. 

 

Ultimaker Essentials komt beschikbaar in oktober 2020 en gaat $250 dollar per organisatie per jaar kosten, maar kan momenteel gratis door bedrijven gebruikt worden als Early Acces actie tot de officiële start. Meer informatie over Ultimaker Essentials is hier te vinden. Bij interesse, neem contact met ons op!

 

 

Het tweede nieuwe product is de Ultimaker 3D Printing Academy. Op dit E-learning platform kunnen application engineers, printer operators en IT admins courses volgen over verschillende onderwerpen.

 

De eerste courses voor IT admins zijn beschikbaar voor Ultimaker Essentials gebruikers, en bij registratie van een Ultimaker printer kunnen de gebruikers verschillende opstartcourses volgen. Op den duur komen er meer courses beschikbaar, en kunnen gebruikers ook Ultimaker Certified worden via het platform. 

 

Meer informatie en registratie om op de hoogte gehouden te worden is hier te vinden. Wij helpen je graag verder, dus bij vragen, neem contact op!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »