MakerPoint Nieuws

Webinar Design for Additive Manufacturing (SLA)

Webinar Design for Additive Manufacturing (SLA) Omdat de ontwerpregels voor additive manufacturing sterk verschillen van die voor spuitgieten, kan het een uitdaging zijn om de juiste ontwerpkeuzes te maken. Het aanleren van de belangrijkste ontwerpprincipes voor productie met Stereolithografie (SLA) printen bespaart veel trial en error stappen, en zorgt voor een snellere productie van functionele onderdelen en besparing van materiaalkosten.

Formlabs Engineering Roadshow Rotterdam

Formlabs Engineering Roadshow Rotterdam De introductie van 3D-printen en andere digital fabrication tools hebben het engineering proces dramatisch veranderd. Het is de missie van Formlabs deze technologie toegankelijk te maken voor iedereen. Met de introductie van de Form 3 en 3L neemt Formlabs de volgende stap in het behalen van dit doel.

Op 1 november organiseren Formlabs en MakerPoint een event voor professionals die geïnteresseerd zijn in digital fabrication. We zullen uiteraard de nieuwe Form 3 en 3L tonen, maar ook zullen er interessante presentaties zijn.

Formlabs Medical Roadshow Utrecht

Formlabs Medical Roadshow Utrecht Op donderdagmiddag 31 oktober organiseren Formlabs en MakerPoint een event voor medische professionals. Tijdens dit event worden uiteraard de nieuwe Fom 3 en 3L belicht, maar zijn er ook interessante presentaties van door experts op het gebied van 3D technologie in de zorg.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »