RapidPro 2020

RapidPro 2020

MakerPoint toont op de RapidPro de nieuwste Digital Fabrication Solutions. Software en design tools voor het ontwerp en 3D-printers voor de productie van functionele prototypen, tooling en eindproducten. 3D-scanners voor reverse engineering of kwaliteitscontrole. Samen met onze partners laten we echte praktijkvoorbeelden zien. Kom naar onze stand (316) en laat u inspireren!

Klik hier om uw bezoek gratis te registreren


Use cases en materialen

Uiteraard vindt u op onze stand de 3D-printers van de merken die we vertegenwoordigen, maar we willen u vooral toepassingen laten zien. MakerPoint levert een zeer brede range aan materialen van toonaangevende producenten en deze krijgen veel ruimte op onze stand om geprinte parts te tonen van echte use cases.

 

Formlabs

Formlabs toont in onze stand het complete Formlabs eco-systeem: Form 3, Form 3L en Form 3B (bio-medical) plus de Wash en de Cure. Natuurlijk zijn er veel geprinte parts te zien van alle Formlabs resins.

Form 3


 

Ultimaker

In het Ultimaker deel staat natuurlijk de complete Ultimaker lijn: Ultimaker 2+, S3 en de S5 Pro Bundle en de Ultimaker filamenten. Nieuw zijn de speciale 3D-printerkasten die MakerPoint heeft laten maken voor de S5 printers.


Ultimaker


miniFactory

De meest kostenefficiënte en veelzijdige industriële 3D-printer voor ULTEM™, PEEK, PEKK en andere high-performance polymeren heeft natuurlijk een prominente plek op onze stand. Hier krijgt u alle informatie over het printen high-end materialen en ook het nieuwe process monitoring systeem Aarni.

Raise3D

Raise3D introduceert op de RapidPro de nieuwe E2 IDEX 3D printer. Uiteraard staan de Pro 2 en de Pro 2 plus ook op de stand.
E2

Shining3D

Shining3D biedt complete oplossingen vor het digitaliseren, ontwerpen, produceren en controleren van producten. Tijdens de Rapidpro ligt de focus op 3D-scannen, ontwerpen en controleren, maar uiteraard kunt u ook terecht voor informatie over de 3D-printers. Shining3D produceert SLA, SLS en SLM (metaal) printers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »