miniFactory Ultra Update: nieuwe Materiaalprofielen en Dual Extrusion

miniFactory Ultra Update: nieuwe Materiaalprofielen en Dual Extrusion

MiniFactory, de maker van de miniFactory Ultra, de FDM printer voor high-performance en ultra-polymeren, lanceert een grote nieuwe update. De printer met heated chamber tot 250 graden voor het betrouwbaar printen van ULTEM®, PEKK, PPSU, PA-CARBON, PEEK en veel meer materialen, is zeer geschikt voor end-use parts die aan zware mechanische eisen moeten voldoen.

Afgelopen jaar bracht miniFactory al twee grote upgrades uit, namelijk de Heated Filament Chamber en Aarni - Process Monitoring System. In de nieuwe update wordt de focus verlegd naar het toevoegen van meer materialen en mogelijkheden met nieuwe materiaalprofielen en printprofielen voor Dual Extrusion.

 

De nieuw gelanceerde materiaalprofielen zijn voor onder andere ESD-PEKK, PVDF en Dual Extrusion Printing voor ULTEM® AM9085F van SABIC

 

Hiermee kunnen de gebruikers van de minFactory Ultra nu het high temperature materiaal ULTEM® AM9085F printen met AMS31F support materiaal net zoals andere materialen. Dit geeft de gebruiker unieke mogelijkheden tegen een betaalbare prijs.

 

Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »