Formlabs Benelux Roadshow 2019

  • Geplaatst op
  • Door Sander Smit
  • Geplaatst in Form 3, Formlabs
Formlabs Benelux Roadshow 2019

De Formlabs Roadshow komt terug naar Europa en MakerPoint organiseert drie events! We nodigen u graag uit in Antwerpen op 3 juni, Arnhem op 4 juni of Eindhoven op 5 juni 2019.

Formlabs reist over de hele wereld langs industriesteden om de mogelijkheden van 3D-printen en digitale productietechnieken te tonen. Samen met lokale innovatoren bespreken we hoe met 3D-printen nieuwe kansen voor uw onderneming kunnen worden gecreëerd. Discussieer mee over de uitdagingen en oplossingen van digital fabrication.  

U heeft niet alleen de gelegenheid om in contact te komen met Formabs gebruikers, maar krijgt ook de kans om de volgende generatie van 3D-printen te zien: de Formlabs Form 3.

Het evenement is in de middag, waarna er de gelegenheid is tot netwerken onder het genot van een drankje. Entree is gratis, maar registreer aub via de buttons onderaan dit bericht. Daar vindt u ook de agenda van het event.

 

Formlabs Antwerpen Roadshow 3 juni

Formlabs Arnhem Roadshow 4 juni

Formlabs Eindhoven Roadshow 5 juni

 

SPECIALE AANBIEDING

Heeft u al een Form 2? Dan krijgt u € 500 korting, wanneer u voor 1 juni de nieuwe Form 3 besteld! Neem contact op met MakerPoint voor meer informatie. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »