Shining3D EinScan SP & SE scanners actie en updates!

Shining3D EinScan SP & SE scanners actie en updates!

De Shining3D EinScan SP en SE 3D scanner software heeft een grote update gekregen. Deze updates zijn gratis voor nieuwe gebruikers, maar voor nieuwe gebruikers hebben we een aantal leuke acties:

De EinScan SP desktop scanner wordt tijdelijk geleverd met een gratis Solid Edge licentie t.w.v. € 675,- ex BTW. Deze professionele 3D CAD-software is geschikt voor reverse engineering en werd al geleverd bij de Shining3D EinScan Pro 2X scanner series.

 

De EinScan SE desktop scanner is tijdelijk afgeprijsd van €1199,- naar €999,- ex BTW. Beide acties duren tot 30 september 2020, dus wacht niet te lang!

 

 

 

De software interface van beide scanners, EXscan-S versie 3.0, is geupgrade en is nu gebaseerd op de interface die sinds 2019 is uitgebracht voor de EinScan Pro2X series. De release heeft de volgende nieuwe mogelijkheden:

 

  1. Er kan nu aan losse frames gewerkt worden, net zoals in design software met layers gewerkt kan worden.
  2. De nieuwe Aligning Tool en auto alignment maken het mogelijk om meerdere scans met elkaar uit te lijnen en te verbinden, zowel handmatig als automatisch.
  3. Post-processing is eenvoudiger en veel krachtiger geworden met tools als Simplification, Smoothing, Sharpening en Texture Remapping.
  4. Export naar Solid Edge met één klik.

 

De nieuwe software kan hier gedownload worden: 

 

Persoonlijk advies over de scanners? Neem dan contact op met onze scanner specialist Luca Sabbatini, of bel naar één van onze vestigingen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »