De Ultimaker 2+ Connect is uit!

De Ultimaker 2+ Connect is uit!

Ultimaker heeft een nieuwe 3D printer uitgebracht, de Ultimaker 2+ Connect.

Ultimaker heeft met de 2+ Connect hun best verkopende machine een flinke upgrade gegeven. Met de nieuwe grafische touch interface is het gebruik van de Ultimaker 2+ nog eenvoudiger geworden! Daarnaast is de bekende single-extruder van Ultimaker nu ook uitgerust met netwerk connectiviteit. Dit in combinatie met Ultimaker Digital Factory maakt de Ulimaker 2+ Connect een zeer betrouwbare optie voor serie FDM productie.

 

Application engineer Maarten vertelt over de UM2+C:

 

“Ik denk dat de 2+ Connect een welverdiende upgrade is voor het Ultimaker 2+ systeem. Er is duidelijk veel aandacht gegaan naar het betrouwbaarder maken van het systeem, dit zien we onder andere terug in de geüpgrade printbed constructie en de filament feeder. Ook de netwerk connectiviteit verhoogt het gebruiksgemak aanzienlijk. Ik denk dat deze machine in het bijzonder interessant is voor serieproductie van onderdelen en voor educatieve toepassingen.”

 

Samples

In samenwerking met Kimya filaments delen we samples uit die geprint zijn op de nieuwe Ultimaker 2+ Connect! De parts zijn geprint in Kimya PLA-R, dit gerecycled materiaal is ideaal voor projecten waarbij duurzaamheid een belangrijke factor speelt. Geïnteresseerd in een sample? Stuur dan een mail met je gegeven naar [email protected].

 

Webinar

Meer leren over de nieuwste Ultimaker 3D printer, de Ultimaker 2+ Connect? Meld je dan aan voor onze webinar op dinsdag 17 november.

MakerPoint engineers Maarten en Marloes laten de machine en de verschillen met de voorganger 2+ zien, leggen het gebruik uit inclusief slicing software Cura, bespreken voor welke toepassingen de 2+Connect ideaal is, delen handige tips en tricks, en beantwoorden vragen. De webinar duurt 1 uur inclusief Q&A.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »