MakerPoint Nieuws

Formlabs Engineering Roadshow Rotterdam

Formlabs Engineering Roadshow Rotterdam

De introductie van 3D-printen en andere digital fabrication tools hebben het engineering proces dramatisch veranderd. Het is de missie van Formlabs deze technologie toegankelijk te maken voor iedereen. Met de introductie van de Form 3 en 3L neemt Formlabs de volgende stap in het behalen van dit doel.

Op 1 november organiseren Formlabs en MakerPoint een event voor professionals die geïnteresseerd zijn in digital fabrication. We zullen uiteraard de nieuwe Form 3 en 3L tonen, maar ook zullen er interessante presentaties zijn.

Formlabs Medical Roadshow Utrecht

Formlabs Medical Roadshow Utrecht

Op donderdagmiddag 31 oktober organiseren Formlabs en MakerPoint een event voor medische professionals. Tijdens dit event worden uiteraard de nieuwe Fom 3 en 3L belicht, maar zijn er ook interessante presentaties van door experts op het gebied van 3D technologie in de zorg.

MakerPoint opent nieuw Digital Fabrication Center in Arnhem

  • Geplaatst op
  • Door Sander Smit
MakerPoint opent nieuw Digital Fabrication Center in Arnhem

Arnhem, 27 maart 2019 – MakerPoint opende in december 2013 haar eerste vestiging in de Rijnstraat te Arnhem. In de jaren daarna zijn nog vier vestigingen in Nederland geopend en is MakerPoint gegroeid naar een leverancier van breed pakket aan digitale fabricage producten en diensten. Om te kunnen blijven groeien verhuist MakerPoint begin april naar Industriepark Kleefse Waard (IPKW) aan de Westervoorstedijk te Arnhem. MakerPoint Digital Fabrication Centers tonen de nieuwste digitale fabricagetechnieken, zoals 3D-scannen en 3D-printen. Bedrijven, instellingen en particulieren kunnen er terecht voor aanschaf van producten, maar ook voor consultancy, application engineering, training, workshops en reparatie & onderhoud.

MakerPoint, miniFactory en Armor Group starten uniek partnerschap in de Benelux

ARNHEM, 18 FEBRUARI 2019 - Vandaag starten MakerPoint, miniFactory en Armor Group een partnerschap, waarin MakerPoint officieel reseller wordt van miniFactory industriële ultra-polymeer 3D printers en KIMYA 3D-print materialen van de Armor Group. Met de bewezen technologie van miniFactory Ultra 3D-printers, de kennis van Armor met betrekking tot inkt- en polymeer formulatie, klantspecifieke materiaalontwikkeling en -productie en de leidende positie van MakerPoint als leverancier van digital fabrication oplossingen, willen de drie partijen een totaaloplossing bieden aan industriële eindgebruikers die Additive Manufacturing willen inzetten voor de productie van onderdelen uit hoogwaardige kunststoffen als PEKK, PEEK en PEI (Ultem).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »