Ultimaker

Sorteer op:

De ideale onderzetkast voor de Ultimaker S5. In een hoge en lage uitvoering verkrijgbaar voor de Ultimaker S5 Pro Bundle resp. Ultimaker S5. Hoogwaardige Duitse kwaliteit!
€549,00 Excl. btw
De ideale onderzetkast voor de Ultimaker S5 Pro Bundle. Hoogwaardige Duitse kwaliteit!
€299,00 Excl. btw
Naadloos integrerend met de Ultimaker S5, levert het Ultimaker Material Station voor het eerst de mogelijkheid tot 24/7 productie.
€2.495,00 Excl. btw
Een veilige werkplek door schone, gefilterde lucht.
€695,00 Excl. btw
Bescherm de printers tegen warping en andere externe factoren door middel van deze Ultimaker cover.
€357,50 Excl. btw
Met deze cover voor je Ultimaker S3 kan je beter printen met materialen die een consistente warmte nodig hebben.
€332,50 Excl. btw
Na de cover voor de Ultimaker 2+ is er nu ook de cover voor de Ultimaker 3. Dankzij deze cover blijft er een constante temperatuur binnen de zone. De professionele ventilator en de HEPA-filter zorgen voor een goede doorvoer van de verluchting.
€315,83 Excl. btw
Na de cover voor de Ultimaker 2 Extended+ is er nu ook de cover voor de Ultimaker 3 Extended. Dankzij deze cover blijft er een constante temperatuur binnen de zone.
€332,50 Excl. btw
Bescherm je moeilijke en grote prints tegen warping en externe factoren met deze Ultimaker Cover. Deze DIY-kit biedt je de mogelijkheid om de kwaliteit van je prints op de Ultimaker nog te verbeteren.
€307,50 Excl. btw
Bescherm je moeilijke en grote prints tegen warping en externe factoren met deze Ultimaker Cover. Deze DIY-kit biedt je de mogelijkheid om de kwaliteit van je prints op de Ultimaker nog te verbeteren.
€324,17 Excl. btw
Ultimaker UM3 Advanced 3D Printing kit voor de Ultimaker 3. Zorgt voor constante kwaliteit door een verbeterde hechting op het printbed en een gelijkmatige temperatuur in de de printer.
€99,00 Excl. btw
A solution for clogged nozzles? This sharp cleaning needle loosens the clogged residue easily. The needle was designed specially to resist the temperature of the print nozzle and the clogged materials. (0.30 x 75mm)
€2,50 Excl. btw
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x