Industriële 3D-printer met groot bouwvolume

De Itomec i500 is een 3D-printer voor de veeleisende professional en industriële gebruiker. De 3D-printer heeft een groot bouwvolume en is ontwikkeld voor de hoogste printkwaliteit, printsnelheid en betrouwbaarheid.

Grote prints, hoogste printkwaliteit

De i500 is ontwikkeld door een team van ervaren werktuibouwkundig ingenieurs met meer dan 10 jaar ervaring in de 3D-printindustrie. De machine is gebouwd met industriële kwaliteit componenten en heeft een zeer stijve constructie. Hierdoor zijn hoge printsnelheden mogelijk zonder kwaliteitsverlies.

Unique Independent Extruder System

De i500 heeft een nieuw type IDEX systeem met een enkele wagen die beide printkoppen stuurt. Met deze lichtgewicht oplossing kan met twee verschillende materialen of kleuren geprint worden. De inactieve printkop wordt buiten het bouwvolume geparkeerd, waarmee voorkomen wordt dat deze het model raakt of ongewenst filament op het model komt.

Hoog gebruiksgemak

Een groot 7" touch screen en een intuitieve besturing zorgen voor eenvoudige aansturing van de printer.

Wisselbare printkoppen

Itomec maak standaard gebruik van de bewezen techniek van E3D printkoppen. De printkoppen zijn eenvoudig te wisselen, waardoor het wisselen van nozzles en onderhoud slecht een paar minuten werk is. Bovendien kan de printer hierdoor altijd geüpgrade worden naar de laatste printtechniek.

 

Bel ons voor meer informatie over de Itomec i500 en maak een afspraak voor een demonstratie

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x